Érezd magad otthon

Szobáink


Kétszemélyes szobáinkban fogadjuk vendégeinket. Összesen 8 vendéget tudunk egyszerre elszállásolni. Vendégeink magukban vannak, valóban el tudnak vonulni. 

A szobákban kényelmes franciaágyakat helyeztünk el, mivel fontosnak tartjuk a jó alvást. Az illatos ágyneműben a mesebeli nagymamánál töltött nyaralások emléke ébred fel bennünk. 

Nyáron kellemesen hűvös, télen kényelmes meleg minden szobánk.

Ha elvonulva szeretnél TV-t nézni, a szobákban megteheted.

Minden szobához saját fürdőszoba tartozik.

Közös nappali


Az angol lovas udvarházak hangulatát idéző nappaliban külön terek vannak a beszélgetéshez, a szórakozáshoz. Beszélgetés, közös filmnézés a kandalló mellett, billiárd a bejárat közelében.

Nyáron a természetes hőszabályozás miatt kellemesen hűvös a levegő.

Télen a kandalló duruzsolása elfeledteti a kinti hideget.

Pihenés a Teraszon


A Terasz - nagybetűvel, mert olyannyira fontos része Vendégházunknak. Az asztaloknál ehetünk, kávézhatunk, a kényelmes fotelokban beszélgethetünk, pihenhetünk kedvünk szerint, legyen bármilyen az idő. 

Ha a társaság együtt szeretne lenni, mindenki kényelmesen elfér. Ha valaki elvonulni szeretne, megteheti, van hely számára is.

Tekintetünknek csak a szemben lévő hegyek szabnak határt. A kapu oly messze van, hogy nem is halljuk az elhaladó túrázók zaját sem.

Konyha a vendégek számára


Felszerelt konyha áll vendégeink rendelkezésére.

Sütés a kertben


Igényesetén a kerti sütödét is használhatjátok. 

A bográcsozás - sütögetés hangulata társaságok számára felejthetetlen élményt nyújt. 

A helyet, a tüzelőfát és az edényeket mi adjuk. Ezért külön díjat kérünk, melyet az igényeknek megfelelően személyesen egyeztetünk veletek.

Kilátás a teraszról